• 11
    x'in y'yi z sandığı söylem. bir transferde hata yapılmışsa; suç, o transferin içindeki herkestedir. amrabat kazığında sadece fatih terim'in suçu olduğunu düşünmüyorum. yönetimin "istediğimiz oyuncuyu alabiliriz." diyerek güç gösterisi ve imaj tazelemek için gaza geldiğini de gördük.

    burada yönetime laf soktum diye beni terimsporlu da sanmayın sakın. ben yönetimin yaşanan süreçlerde haklı olduğunu savunanlardanım. yalnız dediğim gibi konu transfer olunca nereye bok atacağımızı karıştırıyoruz artık. iyisi mi suç herkesin olsun da günah keçisi ilan etmeyelim her gün her gün.

    edit: gereksiz sözcük kullanımı.

    edit2: transferde kumar diye de bir şey var bu arada. amrabat, bruma, hajrovic hatta sneijder ve drogba da bizim için kumardı. sneijder ve drogba bizim için vizyon kumarıydı, marka kumarıydı. başarılı da olduk çok şükür. bruma bizim için wonderkid kumarıydı. başarılı olduk yine aynı şekilde. amrabat konusunda da kumarımız en başta dediğim gibi anadolu kulüplerine karşı güç gösterimizdi. piyasası düşmez diye düşünüyordum fakat olmadı. büyük kazık yedik hem de memleketimden.

    yazımın sonu da kayseri'ye gelsin "kahrolsun kayseri eşeklere özgürlük!".
App Store'dan indirin Google Play'den alın