• 4493
    stadın malum beton rengi yerlerinin ve dış cephesinin yarım kalmışlık mı yoksa tamamlanmış mı olduğu konusunda aklıma bişey takıldı. hani bize göre eksik ya binanın dışı, ya değilse?

    izmir mimarlar odasının yeni binası bu yıl yapıldı ve yeni dizaynlı bir bina acılısı gecen hafta yapıldı hatta. kız arkadaşım da mimar oldugu icin eslik etmek için katıldıgım acılıs kokteylinde gördüm ki her yer cillop gibiyken yerler ve duvarlar bildiğin beton. hatta yer yer delikler mevcut. heralde dedim acılısa yetişmemiş duvarlar, sonra öğrendim ki bu dünyaca ünlü bir mimarın dünyaca ünlü bir dizaynıymış. halbuki bana bildiğin inşaatın kaba sıvası gibi gelmişti.

    yani diyeceğim odur ki bizim stadımız da ünlü dizaynla yapılmıs ve tamamlanmış bir stad olabilir belki de. aramızda bir mimar varsa eger bahsettiğim mimar ve dizaynından haberdarsa acıklayabilir belki bize ben suan adını bilmiyorum doğal olarak o mimarın ama stadımız belki de bitiktir ve yerler merler duvarlar hep öyle beton gibi kalcaktır bi ömür:/
App Store'dan indirin Google Play'den alın