resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1012
    hakkında '' bizde oynasın gelişsin'' mantığı işe yaramayacak topçumuz denmiş. e madem bu adam geriye gidecek, biz niye aldık. potansiyeline niye yazık ediyoruz ki?

    hakkında '' yabancı sınırlaması malum'' denmiş. e madem malum yine aynı şeyi söyleyeceğim. ''niye aldık o zaman?'' sırası gelince oynuyor. yeri geldiğinde eboue'den de vazgeçiliyor.

    hakkında'' kendisine sıra gelse bile 4-3-1-2 oynuyoruz ve formata uymuyor '' denmiş. aa bak. yine aynı soru... '' niye aldık?'' bak biz 10'a kapattık, 1-2 seneye oynatmasak bile potansiyeli sayesinde 20'ye satarız formatı mı uyguluyoruz ?

    madem kanatsız bir sisteme endeksliyiz de hajrovic'i niye aldık ki? hadi aldık. kendisi bruma'dan daha mı fazla gelecek vaad ediyor. maksadım karşılaştırma değildi ama hajrovic için gitmesi gereken adam amrabat'tır, dany'dir. gitsin de pişsin mantığı iyi değil. madem bizim oyuncu geliştirme gibi bir yeteneğimiz yok, sneijder gibi ne vereceği belli olan adamlar lazım da niye porto modeli diye ağladık buralarda...

    10 milyon eurosu da değil bence söz konusu. sonuçta amrabat'tan 2 fazla... kastım yeteneği belli olan ve tüm dünyanın takipte olduğu bir yıldızı niye başka bir yabancı transferimiz için -ki kendisi de aynı bölgenin adamı ve bruma kadar popülaritesi yok- heba edelim.

    kiralanması net kere net saçmalıktır. kiralansa ve kendini geliştirse bile bu durum böyle. bizde de oynayabilirdi diyeceğim her zaman. yeni ronaldo bizde diyorlar lütfen biraz değerini bilelim ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın