resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1005
    hakkında çıkan kiralanabilir haberlerinin ardından taraftarımızın bu çocuğa olan güveni ve sevgisini görmek inanılmaz güzel. kendisini sevdirmiş kerata, ayrılacak dendiğinden beri herkeste bir demoralize olma, karamsarlık, gitmesin kalsın yahu ve takıma kimlerin geleceğini umursamama durumu oluştu. kişisel olarak ben de kiralanmasını net olarak saçma ötesi buluyorum. daha iki gün önce kalacak diyen bu çocuk dany, amrabat, riera "biz bir yere gitmiyoruz" dediler diye, sesi çıkmayan bu çocuğa sıra gelmiş gibi hareket etmeyin. fikstürümüzde 17 lig, 2 cl, 6 türkiye kupası maçı banko var, turları geçersek başkaları da eklenecek.

    riera, 20 resmi maç oynarsa sözleşmesi uzar maddesi var, 10 resmi maça çıkmış yani maksimum 9 maç daha oynar ve alex telles'i sol beke alıyorsun demek ki riera gereksiz.
    dany, son zamanlarda forma şansı bulamıyor ve yabancı hakkımızı defansta kullanmak istemiyoruz.
    amrabat, izet hajrovic'i kanat için almışısz ve bruma da sezon başında gelmiş, bu arkadaş ise 1,5 senedir daha kadroda kendine yer alamamış bu sene 3 lig maçında oynamış ben gitmem diyor diye takımda kalacak bruma gidecek öyle mi ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın