resim
Davide Astori
Mevki:Stoper
Doğum:07.01.1987
Ölüm:04.03.2018 (31)
Uyruk:İtalya
  • 16
    1.88 m boyunda, sol ayaklı, bir stoper için oldukça teknik, uzun taç atabilen, hava toplarında etkili, oyun konsantrasyonu iyi, agresif, antipatik bir italyan stoper. yaşı 27, 6 sezondur cagliari forması giymekte. milanaltyapısından gelmedir. savunmayı toparlayıcı lider özellikleri olan bir oyuncudur. kontratı haziran 2015'te bitmektedir.

    italya milli takımı'nda 7 maçta oynamış, 1 gol atmıştır. attığı gol için bknz;http://www.youtube.com/watch?v=W0T82xaJ5U0 *
    166 maçta 37 sarı 2 kırmızı kart görmüştür.
    kaynak http://www.mackolik.com/.../28286/Davide-Astori

    yabancı sınırlamasının olduğu ve seneye yabancı oynatabilme sayısının 5'e düşeceği açıklanan bir dönemde melo, muslera, sneijder, drogba *, eboue, bruma, chedjou, hajrovic *, alex telles gibi yabancı oyuncular varken takımımıza katılması yabancı kontenjanı problemimizi artıracaktır. ancak vereceği katkıyı göz önüne alacak olursak ve bir ujfalusi etkisi yaratacaksa seneye banko oynatacağımız ilk 11'de şu yabancı 5'lisi içerisinde kendine yer bulabilir. muslera, astori, melo, sneijder, drogba. ancak bu durumda da alex telles, bruma, hajrovic, chedjou, eboue * gibi yabancı oyuncularımızı oynatma sorunumuz iyice ortaya çıkıyor.

    bruma, telles ve hajrovic transferlerine 20m avro bonservis ödemişiz *. astori alınırsa 6m avro bonservis ödediğimiz chedjou da sanırım kadroda olmayacakdır. ayrıca astori içinde azımsanmayacak bir bonservis bedeli ödenecektir *. kısaca bu transfer yapılacaksa getiri-götürüsü, artısı-eksisi iyi hesaplanmalı, ona göre yapılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın