resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2753
    medyada yazan haberlere göre kendisi kiralık olarak başka kulüplere gitmeye sıcak bakmıyormuş. bunu duyunca kendisine isyan etmek istedim sözlük aracılığıyla.

    twitter hesabından da şöyle bir tweet paylaşmış nordin.

    "tonight back 2 my city istanbul. inshallah a good and succesful end of the season with galatasaray!! en buyuk cimbom!!"

    ilgili link: https://twitter.com/NAmrabat53

    şimdi galatasaray'a gelmek için alacaklarından vazgeçen, yıllık 1 milyon euro civarı bir maaş ile oynayan, galatasaray'a geldiğinde şöyle bir açıklama yapan bir oyuncudur.

    "o anı hiçbir zaman unutamam. kayserispor'la geldiğim tt arena'ya ilk ayak bastığım zaman ellerimi açıp, allahım bana galatasaray formasıyla burada futbol oynamayı nasip eyle diye dua ettim. çok şükür dualarım kabul oldu."

    ilgili link: http://tr.wikipedia.org/wiki/Nordin_Amrabat

    peki arkadaş sen galatasaray'da oynamak istiyorsun eyvallah. sen bu kulübe hizmet etmek istiyorsun eyvallah ama neden kayserispor'daki amrabat'ın yakınından bile geçmiyor performansın? sen bildiğin göbek bağlamışsın. florya'da karşılaştım ve gerçekten de engin baytar ile aynı kıvamda neredeyse.

    eğer bu kulübe hizmet etmekse senin fikrin, önce kiralık olarak sahaya direkt çıkabileceğin takımların birine git yarım sezon orada oyna, daha sonra gel yazın kendini ispatla. ama herkes yattığı yerden para kazanma derdinde. bana batan da budur arkadaş.

    bu kadar gönülden isteyerek galatasaray'a gelen adam bile bunları yapıyorsa para için gelenler neler yapar allah bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın