• 16
    17 haziran 2009 fenerbahce efes pilsen basketbol maci nda yaşanan olaylardan sonra fenerbahçe ülker'e 5 maç saha kapatma ve 40 bin tl para cezası vererek tarihi bir karara imza atmışlardır ya da tarihi bir skandala... spor müsabakalarında oyun alanına giren kişi ya da kişilere ibretlik cezaların verildiği bu dünyada; biz ayrı dünyaların federasyonlarıyız mesajını vermiştir. (bkz: #135128)
    hakemlerinin üzerine yürüyen, hakem masalarını tekmeleyen basketbolcu ve teknik heyete; kimisi milli basketbolcusu olan federasyona bağlı oyunculara yönelik fiziki saldırıda bulunan taraftara kısacası fenerbahçe camiasına daha aciz bir ceza verilemezdi zaten. (zorlansa verilebilirdi tabii, 3 maç ceza mesela)
    play off lara kadar zaten hemen hemen boş tribünlere oynayan fenerbahçe ülker e verilebilecek en makul! cezadır. zira beşiktaş ve galatasaray maçları hariç play off öncesinde salon zaten boş oluyor. sahada kaybeden bir takımın taraftarının rakip takıma karşı yaptığı eylem ilerisi için nasıl ki bir gözdağı olacaksa alınan ceza kararı da bir o kadar gözdağı vermeliydi. bundan sonra herkes orman kanunlarının işleyeceği bir ligde * kendi adaletini sağlayacaktır.!
App Store'dan indirin Google Play'den alın