resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2346
    sneijder'in gol atması ve galatasaray'ın kazanması arasındaki ilişki gibi bir istatistiği var. yalnız eboue'ninki tersten. sezonun ilk yarısında eboue'nin oynadığı 11 maçta yalnızca 17 puan toplayabilmişiz. eboue'nin oynamadığı 6 maçta ise 16 puanımız var. bu 6 maç içindeki tek beraberliğimiz de bir kamyon gol kaçırdığımız 28 eylül 2013 galatasaray çaykur rizespor maçından gelmiş.

    bu istatistikler eboue'nin sezonun ilk yarısında oynadığı oyunun bir özeti gibi aslında. çok iyi bir sağ bek ama mental olarak bitik durumda. silah zoruyla sahaya çıkmış gibi oynuyor. takımda genel olarak bir motivasyon eksikliği var zaten, eboue de bu konuda başı çekiyor. açıkçası takımı kötü etkilediğini düşünüyorum.

    galatasaray gibi bir takımda oynuyorsun, milyonlarca euro kazanıyorsun, ülkenin futbol efsanesi ve yakın arkadaşın drogba'yla aynı takımdasın, karamelli çikolata gibi çocukların var... daha ne istiyorsun ki? ben düz yolda yürürken bile senin sahada olduğundan daha çok motivasyon hissediyorum kendimde. sabri'nin kazmalıklarını bile eboue'nin ruhsuz oyununa tercih etmeye başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın