resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2741
    tarih: 02.10.2013 * galatasaray'ımız juventus deplasmanında, mancini takımımız başında ilk ve en önemli maçına çıkıyor. ben maçın ilk 30 dakikasına yetişemiyorum. içeri giriyorum maçın genelinde olduğu gibi ( maçın tekrarını izledim ) ben geldikten sonraki dakikalarda da juventus sözde topa hakim taraf, ama gram pozisyonları yok. dakika 36 buffon'un hatasını affetmeyen didier drogba ile 1-0 öne geçiyoruz ve çıldırıyoruz.

    ikinci yarıda da maç istediğimiz gibi gidiyor. gökhan zan ve chedjou etten duvar örüyorlar. hatta chedjou en iyi oyununu sergiliyor. muslera'ya iş bile düşmüyor. juventus sözde kalemizde baskı uyguluyor. veee

    tarih: 02.10.2013 dakika 60 * galatasaray'ımızın yedek kulübesinden kafası parlayan bi oyuncu değişiklik için kenarda. büyük umutlarla transfer edilmiş, geleceği parlak yıldız adayımız *. mancini kontra bulursak amrabat fişi çeker diyor. ben ise o dakika da; mancini olum alma şunu, alma olum, faul yaptıracak, salak salak yerlerde lütfen alma diye yalvarıyorum. dakikalar ilerliyor, juventus kendisine göre sol bize göre sağ kanattan top taşıdıkça ve amrabat bu taşıyan oyunculara yaklaştıkça bende soğuk terler ve yüksek ses ile: amrabat, uzak dur olum, dokunma, yapma sesleri, lütfen yapma sesleri.

    tarih: 02.10.2013 dakika 77 * hala daha kalemizde tehlike oluşturamamış juventus ilk defa etkili gelme eğiliminde ceza sahasında çalım denemesi, amrabat top geçer adam geçmez mantığı ile hoop penaltı. ben üzgün, mahrur, gözleri yaşlı ve kendi bildiğimden nefret edercesine, amrabat'a küfürü basıyorum.

    işte nordin amrabat, yukarıda bahsettiğim penaltı ile bende olmayan kredisini bile tamamen tüketen oyuncudur. (bkz: gitse de kurtulsak)
App Store'dan indirin Google Play'den alın