• 147
    şu anda turkcell super lig'de en iyi yönetilen takımdır. sezon biter bitmez kadrosunda istemediği futbolcularla yollarını ayırmış ve hemen transferlere başlayarak yeni sezon çalışmalarına başlamadan transferlerini tamamlamış ve 2009-2010 sezonu için kadrosunu kurmuştur.her ne kadar sevmesem de sivasspor'u, ligimizde böyle planlı çalışan takımları görmek beni mutlu etmektedir. böyle planlı çalışmaya devam ederlerse çıktıkları yerde kalıcı olacaklardır ve her anadolu takımına da bu açıdan örnektir sivasspor.

    bu sene hızlı biçimde gerçekleştirdikleri transferler de öyle acele ile yapılmış transferler değil. yasin çakmak gibi ligin kalbur üstü bir savunma oyuncusunu 1 yabancı kontenjanlarını boşaltıp üstüne bir de para alarak transfer ettiler. eski kocaelisporlu agbetu, beninli forvet razak omotoyosside izleme şansını edindiğimiz kaliteli oyuncular. aynı şekilde ibb'den erman kılıçda bu lig için kalbur üstü bir transfer. tahminim bir yabancı stoper alıp transferi noktalayacaklar ve yeni sezonda yine zirveyi zorlayacaklar.

    netice itibariyle renkdaşlar sivasspor bir çok anadolu kulübüne hatta 3 büyüklere örnek olacak biçimde planlı ve iyi yönetiliyor. bu açıdan sevmesem de takdir ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın