• 16
    bu da ayri bir sıkıntı. allahını seven ustume yedek kaleci atsin. arkadaş transferi geçtim transfer dedikodusu bile yok. real'e karşı eray oynadi eray. ben o cocuga kizmiyorum. onu o macta oynatmak zorunda birakan zihniyete kiziyorum. cocukda zaten yetenek hak getire bir de turkiye kupasi maci bile gormeden karsinda madrid'i bulursan olucagi bu.

    tamam sacma bir durum soz konusuydu; sakatliklar, avrupa kupalari kadrosuna yazilmama durumu cart curt karin agrilari. tamam tamam da real'e karsi aykut yada ufuk oynasaydi cok mu daha farkli olucakti ?

    dunyanin en iyi kalecilerinden birine sahibiz ama yedek kalecilerimiz bank asya da bile oynayabilicek kalitede degil. -bu ne yaman celiski anne ?-
    ya ben demiyorum ki alin onur'u*, memlekette ic catisma yaratin, silahlar susmasin. yok mu arkadas aykut'dan ufuk'dan daha kaliteli turk kaleci ? ya bak yine bank asyadicem ridvan dilmen gibi ama orda ki adamlarin bile yuzde 90'i aykut'dan, ufuk'dan iyidir.
    hadi onlari sktir et bize yakismaz diyosun bir sinan bolat vardi ne oldu ona ? porto'da yedek kaleci olan biz de olmaz mi ? transfermarkt verilerine gore piyasa degeri 2.2 milyon euro. cok mu pahali ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın