resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 238
    üzülerek söylüyorum ki kendisi yerli için iyi, yabancı için çok kötü transferdir.
    yabancı oyuncu kontenjanını kendisiyle harcamak bence büyük yanlıştır. uzaktan şutları ve frikikleri hariç vasat bir yabancıdır. mevkisinde olması gereken teknik özellikleri vasattır, 5-6 yabancılı galatasaray için ise yetersizdir. yaşı gençtir ama çok da genç değildir. 22 yaşındadır ki 2014'e girdiğimizi düşünürsek 23 bile denebilir. ayrıca potansiyeli de sınırlıdır. öyle bruma gibi yıldız potansiyeline sahip değildir. ayrıca görünüşüne aldanmayın fiziksel olarak da henüz iyi değildir. ilerde iyi olabilir ama şu anda göründüğü gibi iyi fizikli bir oyuncu değildir. mental olarak da yetersiz düzeydedir.

    kısacası yabancı oyuncu olarak alıyorsak bence net kötü transferdir. kötü transferlerin de iyi sonuç verdiği olmuştur umarım kendisi de onlardan biri olabilir. yine de sanmıyorum. tabii bu yabancı oyuncu olarak değerlendirirsek...

    eğer yerli olarak aldıysak net iyi transferdir. hem kadro derinliği açısından hem de mevcut yerli kanatlar içinde ligde zaman zaman ilk 11'de de kullanabileceğimiz gayet faydalı ve iyi bir transferdir. ayrıca skora katkı yapabilecek özelliklere sahiptir ki bize çok lazım böyle adamlar. diğer özellikleri çok iyi olmasa da gol bulması ekstra katkısı bize ilaç gibi gelecektir. zaten piyasadaki türk kanat oyuncuların pek matah özellikleri yok. hajrovic onlara göre daha iyi bir oyuncu. erkan zengin'e falan 5 milyon eurolar(hatta 10 istiyor bakkallar) verileceğine kendisine verilmesi çok daha uygundur. ayrıca anadolu kulüplerini siklemeyip böyle bir oyuncu almak hem de konuşulan 4 milyon eurolara büyük başarıdır benim gözümde.

    inşallah yerli statüsünde oynayacaktır. yerli olması çok şeyi değiştirir çok daha iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın