resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 235
    kendisi yabancı olarak oynayacaksa iki ihtimal var :

    1- teknik ekip ve yönetim yabancı sınırlaması kuralının leyhte bir değişikliğe uğrayacağı yönünde - ki bu mahkeme yoluyla kazanılmış olabilir veyahut bu yönde bir takım istihbaratlar alınmış olabilir* - kesin bir kanıya varmış olabilir.

    2- teknik ekip ve yönetim kadro mühendisliği ve yerli-yabancı dengesini sağlama konusunda yanlış bir hamle yapmış olabilir.

    kalitesine gelirsek; kendisi 3 milyon euro'dan daha değerli bir futbolcu görünümü çiziyor fikrimce ki bu fikri youtube videolarını izleyerek değil; grasshopper'ın bulabildiğim maçlarının 90 dakikalık görüntülerini izleyerek edindim. zira kendisi şutları ve ceza sahası yakınındaki oyunu haricinde de oyundan kaçan değil, sahada sürekli aktif rolde kalan bir oyuncu gibi. 'çok iyi, süper yetenek' gibi tabirler kullanmadım, şimdilik düşüncem bu tabirlere layık olabileceği yönünde, fakat kendisini başka bir ligde ispatlamadığı için ve henüz karakteri, kendini ne kadar geliştirebileceği ve burayı ne kadar benimseyeceği belli olmadığı için bu tabirleri yanılma payı bırakmak adına kullanmak doğru değil bence.

    bakalım göreceğiz. hayırlısı olur umarım. kendisi psikolojik olarak amrabat'tan, iş ahlakı olarak aydın yılmaz'dan, oyununu geliştirme hevesi olarak emre çolak'tan iyi olduğu müddetçe ihtiyacı olan tek şey kendisinin gelişiminde rol oynayacak hocasının, mentorunun, roberto mancini'nin sözünü dinlemesi.

    ha bir de şunu unutmaması :

    seni buraya getiren yeteneğin burada tutacak olan karakterindir
App Store'dan indirin Google Play'den alın