resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 232
    yabancı statüsünde oynayacaksa net kötü transfer, takımda yerli futbolcu yok neredeyse ve biz hala yabancı peşindeyiz. teknik ekibin belki haberi yok ama önümüzdeki yıl yabancı sayısı 5 olacak,

    melo
    sneijder
    muslera

    bu 3 adam mevkisinin en iyileri dünyada bunları kesmek gibi bir şansımız yok, kalan 2 kontenjana kimi koyacağız? hatta bu listeye drogbayı da eklersek(emekli olacağını varsayıyorum) kalan 1 kontenjana kimi koyacağız?

    kale : eray ve ufuk bu haliyle a 2 takım için güzel bir yedek olurlar

    sağ bek : tek türk sağ bek sabri, onun da yeterli olmadığı konusunda hepimiz hem fikiriz sanırım

    sol bek : bu konuyu açıp sizi üzmek istemem

    stoper : semih-gökhan zan var burası bir nebze yeterli

    orta saha : selçuk inan var sadece kaliteli türk olarak, yekta ceyhun falan geçmek lazım bu adamları selçuk harici bütün türkler rotasyon futbolcusu olabilir en fazla.

    kanatlar : aydın yılmaz var sanırım sadece kötü bir kanat futbolcusu bile yok kadroda

    10 numara : hiç yok yekta falan o mevkinin adamı değil, oyun zekası gerektiren bu mevkide emre çolağı oynatmak sadece güzel bir şaka olur.

    forvet : umut-burak var ama ne kadar etkililer tartışılır

    takımın türk iskeleti bu durumda, biz gidip macera peşinde koşuyoruz. kötü kadro kurdu yeaa diye suçlayacağımız bir fatih terim de yok artık, olsa ne yazar olan yine galatasaraya oluyor. bu şartlar altında messiyi bile alsak birşey ifade etmiyor, hakan balta-messi ikilisi ne kadar efektif olabilir ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın