resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 229
    öncelikle bu adamla ilgili planların önümüzdeki 6 aylık dönemi kapsadığını sanmıyorum. bu adamı önümüzdeki 6 ay içinde türkiye kupası ve belki şampiyonlar ligi dışında çok izleyemeyiz. bu adam geleceğe yatırımdır. önümüzdeki sezondan itibaren bu takımda ilk 11de 3 yabancı vazgeçilmez konumda olacak sadece, bunların en başında muslera var, sonra melo, diğeri de sneijder, bir de tutarsa alex telles'le bu sayı 4'e çıkar. drogba önümüzdeki sezon %80 bizimle olmayacak. olursa bile en fazla 1 sezon daha olur. onun dışında bu takımda hiçbir yabancı vazgeçilmez değil, eboue'nin de chedjou'nun da yerli alternatifi bulunur yaz döneminde. bu durumda hajrovic için de bruma için de yer açılır kadroda yavaş yavaş, önümüzdeki sezondan itibaren sıraları gelmeye başlayacaktır.

    bu paraya daha kaliteli bir yabancı alınamaz mıydı? 3 milyon gibi bir para konuşuluyor, o paralara zor. olsa bile 30lu yaşlarında bir yabancı alınır. 2-3 sezon güç bela kullanılırdı.

    hajrovic henüz 22 yaşında. bu arkadaşlara bir şeyi hatırlatmak isterim frank ribery de galatasaray'a geldiğinde 22 yaşındaydı. şimdi dünyadaki en kaliteli futbolculardan biri. bugün almaya kalksak kramponunu satmaz bayern munich bize.

    hajrovic'te potansiyel görülmüş ki alınmış. amrabat'a 8.5 milyon veren takımın taraftarının hajrovic'e verilen 3 milyonun peşine düşmesi de bana çok ilginç geliyor.

    bu entry de bugün hajrovic başlığına girdiğim 3. entry oldu, onun için eyyorlamam bu kadar deyip çenemi kapatıyorum.

    not: işbu entry cevap niteliğinde olduğu için silinmiş, hata hemen düzeltilip geri salınmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın