resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 228
    transfere köstek olmayalım da yabancı kontenjanında oynayacaksa ve yabancı kuralı değişmeyecekse hakikaten saçma transfer olmuş.

    seneye 5+3 kuralı var.dany,riera,amrabat gitti kabul ediyoruz tamam.telles ve izet geliyorsa elimizdeki yabancı sayısı 9'a çıkıyor.bu durumda takımdan ayrılacak oyuncu muhtemelen eboue olacak.bu durumda lig+avrupa'yı sağ bekte yerli rotasyonuyla idare edebilmemiz gibi bir durum ortaya çıkıyor.

    yine 5 yabancı kuralından muslera,melo,sneijder,drogba sağlam olduğu zaman banko oynayacaktır.chedjou,izet,bruma,telles birini seçme hakkın var ki bu muhtemelen mevkisindeki alternatifsizliğinden kaynaklı telles olacak.

    zaten sneijder+burak ve drogba hatta umut gibi forvetlerin olduğu için sneijder+çift forvet oynuyorsun,bu durumda en fazla bir tane kanat oyuncusu kullanma hakkın var ve pozisyonda şu anda olduğu amrabat ve bruma gibi iki yabancı lüks.amrabat'ı gönder,bizim kara oğlan zaten var.yerli bir kanat oyuncusu ile rotasyonu güçlendir.defansa veya orta sahaya alternatif yarat.

    bunun dışında alex telles gibi hiçbir maçını 90 dakika izlemediğim bir futbolcu hakkında net bir yorum yapmam mümkün değil.telles gibi iyi referansları var.sol ayağı da iyi gibi duruyor ama daha çok izleye izleye göreceğiz.

    büyük bir aksilik olmazsa artık formamızı taşıyacak futbolcu.bütün çelişkilere rağmen kendisi iyi niyeti ve güzel bir hoşgeldini hakettiğini de unutmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın