resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 218
    türk statüsünde oynayacak,oynaması için gerekli başvurular yapılacak kanat oyuncusu..ntvspor neden böyle haber yapıyor bilemiyorum ama kendisinin türk statüsünde oynaması için resmi sözleşmenin türkiye futbol federasyon'una statü başvurusu için resmi evreklarında ekte belirtilerek teslim edilmesi gerekiyor. ondan sonra, tff teftiş kurulları konuyla ilgili kısa bir araştırmadan ve ellerindeki belgelerle işlemi onaylayacak ve ya onaylamayacak. hajrovic'in ailesi 1950de türkiye'de yaşamış olduğu kesin, hala amcası istanbulda yaşıyor. bir düzine de akrabası var kendisinin. bu kadar done varken galatasaray'ın türk statüsünde oynatmayacak olması kadar saçma bir şey olamaz. varsa da kamuoyuna açıklamaları gerekiyor gerekçelerini. çünkü 26 aralıktan beri yapılan çalışmaların hepsi, kendisinin türk statüsünde oynayacak olması ile direkt bağlantılı idi.

    lütfen artık, galatasaraylılar şu türk basınına güvenmesin. işleri güçleri manipülasyon ve dezenformasyon. herkes aziz yıldırım denen bir çok karar mercii tarafından tescillenmiş şikecinin ağzına bakıyor. her kelime onun onayıyla yayınlanıyor. galatasarayın idman programını bu basın mensuplarından alıyor bu herifler.

    galatasaray yönetimi durumun vehametini çözmüş durumda, demeçlerin bir çoğunu çarpıtma ya da yalan vererek itibar zedeleme yoluna gidiyorlar. isimsiz bir yöneticinin söylediğine göre diyerek haber verip, her gün patlatıyorlar bir çok haberi.

    ne transfer konusunda, ne de kulüp bilgileri hakkında hiç bir konuya inanmamalı galatasaray taraftarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın