resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2703
    yabancı sınırlaması olsa da olmasa da galatasaray'da oynamayı hak etmeyen, daha önce defalarca kendisi hakkındaki düşüncelerimi, teknik eleştirilerimi uzun uzun açıkladığım yeteneksiz(yeteneksiz, yeteneksiz, yeteneksiz, tüm medya tüm dünya yetenekli desin yine sikimde olmaz, bariz yeteneksiz. ne pas ne çalım ne şut yeteneği var. mentalleri de bok gibi. yeteneksiz oğlu yeteneksiz)

    şöyle olsaydı böyle olurdu :( yazılacak oyuncu değildir. her koşulda her hocayla takımımızda bok gibi oynayacak bir oyuncudur. takım tarafından da sahiplendi haddinden fazla şans da verildi. kendine de iyi baktı, fiziğinde bir sorun yoktu. taraftar da ilk geldiğinde gayet destekliyordu. her maç ayağına çok fazla sayıda top geliyordu. medya da gazlıyordu çok büyük yetenek :( diye. anlayın artık şunu: şu şöyle olsaydı amrabat çok iyi oynardı da neyse :( diye bir şey yok. yabancı sınırı olmasın yine bu adam yine 18'e girmemelidir galatasaray'da. linç edilen sabri'nin emre çolak'ın yarısı kadar katkısı olmamıştır galatasaray'a ayrıca...

    açık alan oyuncusu falan da değil. neymiş galatasaray'a karşı kapanılıyormuş da açık alan olmadığındanmış. ulan bir sürü kontra atak hatırlıyorum bomboş alanda, bir sürü atak hatırlıyorum hücum oyuncularımızın sayısı rakip defanstan fazla, bırakın açık alanda etkili oyuncuyu, normal bir oyuncudan bile rezildi. bir sür boş alan bulduğu pozisyon hatırlıyorum. belki istisnalar vardır. hatırlayamıyorum. hepsini piç etti.

    bıktım 1.5 yıldır şu yetenek fakiri adama yetenekli ama :( denmesinden, medyanın, saçma salak yorumcuların lafına bakıp(ki onlar psv'deyken falan 1 kere izlememiştir amrabat'ı amk) gaza gelenlerden, en çok da 1.5 yıldır bir sürü maçta şu adamın ilk 11 oynamasından, şu adamı desteklemek zorunda olmaktan, şu adamın hücumlarımızı sikmemizi izlemekten. ulan bir de aydın mesela o da bir bok yapmadığı oluyor ama en azından hayalet gibi oluyor, hücumda nötr oluyor. bu herif her topu almaya çalışıyor, hücumda çoğu top bunun ayağına geliyor.

    yeter artık vallahi rica ediyorum bakın bu adamın bok gibi oynamasının sebebi ne mancini ne fatih terim ne takım ne taraftar. kaç defa daha bok gibi oynaması lazım bunun anlaşılabilmesi için?
App Store'dan indirin Google Play'den alın