resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 132
    bu oyuncuyu izlemedim, tanımıyorum, bilmiyorum... sadece youtube videolarından izlediğim kadarıyla ayrı bir pencereden yorum yapıcam...

    bu oyuncu türk statüsünde oyanayamazsa bana göre saten başarısız bir transferdir, şayet elimizde yabancı olarak tribünde oturan, her maç içimizi yiyen kenarda oturuyor diye bir bruma var ki bunun bonservis bedeli 10m. euro, o yüzden bunu bizim gibi yönetim de düşünerek kesinlikle türk pasaportu alacağı garanti olarak transfer edildiğini düşünmekteyim.

    türk pasaportu elinde olduğunu varsayarak yorum yapacak olursak,

    bir anadolu kulubu elindeki oyunculardan eger böyle bir video yapabilse, emin olun sırf türk pasaportu var diye kapıyı 10m. euro'dan açar, bunu hepimiz biliyoruz...
    bu arkadas için ortalıkta dönen bonservis bedeli 4m. euro gibi bir para, yetenekli olduğu belli, kendisini ne kadar geliştirir kimse bilemez, ama inanmak lazım, ben şahsen inanıyorum.

    oynadığı mevki olarak yorum yapıcak olursak, orta sahada böyle bir oyuncu eksiğimiz olduğu çok belli, oyunu 2 senedir kanatlara yayamıyoruz ve zorluk cekiyoruz, çünkü elimizde bu potansiyel de bu mevkiye koyup umut bile besleyeceğimiz bir oyuncu yok türk olarak, saten yabancı olarak bruma alındı ki bu bölgeye nani gibi yıldızların da ismi geçti, bruma'yı aldık ama saha içine pasaport probleminden dolayı saten sokamıyoruz.

    demem odur ki bizim ideal 11'imizde o bölgeye koyabileceğimiz transfer söylentilerinde adı geçen erkan zengin'e 7-8m. euro vermektense, ben bu arkadaşı youtube videolarına dayanarak 4m. euro'ya izlemeyi 1 milyon kere tercih ederim, ki 92 doğumlu bir oyuncudan bahsediyoruz.

    işin özet kısmına gelirsek, bizim o bölgeye bir oyuncu ihtiyacımız vardı, yabancı alamayacagımız için en iyi turk oyuncuyu bulmak zorundaydık, ve kendisi en iyi türk pasaportlu oyuncudur şuan itibariyle...(tabi pasaportu alabilirsek)
App Store'dan indirin Google Play'den alın