• 4
    böyle polemiklere neden girdiğimizi anlamıyorum. hele hele yönetimden hatta sayın kantrelli gibi bir iş adamının bence bu konulara girmemesi lazım. buraları okuyor biliyorum umarım bu yazıyı da okuyodur, çünkü kendisi yorumları dikkate aldığını ve kendine, çalıştığı işe ona göre yön veren birisi olduğunu her sefer söylüyor.

    karşı tarafın ne kadar çirkef, zeytinyağı gibi ne kadar yalan dolan olsa da üste cıkmaya calısması biz taraftarları gıcık ediyor, evet 1 numarayız ama bunu yönetimsel bazda vurgulayıp polemik yaratmaya gerek yok. cunkü biz taraftar olarak geriliyoruz.

    yarın cıkıp kığılı vs. ordan laf atıcak ''hadi canım ordan neye dayanayarak söylüyolar, bizim taraftarımız daha cok, gelirlerimize bakın'' gibi salak saçma argumanlarla yanlıs da olsa mutlaka savunacaktır. saten medya bunun için bekliyor, bence gerek yok bu tarz seylerle...

    bu tarz işlerle taraftar olarak biz saten birbirimizle sürekli polemik haline girerek saten konuyu kavga haline getiriyoruz, biz birbirimize alıştık ama yönetim seviyesinde bu tarz polemikler bizi geriyor.

    1 numara olduğumuzun en büyük kanıtı olarak ben yurt dışında yaşayan bir sözlük yazarı olarak bunu butun herkesden görebiliyorum, türkiye diyince galatasaray denmesi, fenerbahce de mi futbol takımı ? denmesi bütün anketlerin üstünü örtecek hazda saten.

    umarım dikkate alınır, çünkü biz hepimiz karşı tarafın şike davasındaki tutumundan sonra, ''bu adamlarla uğrasılmaz he diyip geçmek lazım'' tarzında bir felsefeye zorunlu yoldan geçiş yaptığımız için, siz de ''he'' diyip geçin...

    bu adamlar ''he'' diyip geçmezler, çünkü ellerinde galatasaray'dan baska basarı yok, önlerinde bir merdiven yok, tek merdiven galatasaray önlerindeki, tek başarı cıtası, ve bunu kullanarak prim yapıyor bu adamlar yıllardır. o yüzden bizim böyle bir merdiven görevi görmemezi hiçbir konuda istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın