resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 104
    önceden belirlenmiş bir stratejinin sonucu olarak takip ve talep edildiğinden başlamak gerekir. ünal aysal oyuncu transferinde yurtdışındaki yerli statüsünde oynayabilecek oyuncuların transferine öncelik verileceğini dile getirmişti. dar yerli rotasyonu sebebiyle biraz kıpırdanma gösteren 20li yaşlarının ilk yarısındaki her oyuncuya hemen alalım gözüyle bakılsa da kazın ayağı pek öyle değil. ligimizde parlayıp transfer gündemimize gelen yada son dönemde anadolu'dan büyük takımlara transferi gerçekleşmiş olan bir çok futbolcu almanya'da 2. bundesliga'dan bir üst seviyeye yükselememiş isimler.

    kısa-orta vadedeki vizyonu en az la liga'nın, premier lig'in başaltı ekiplerinin seviyesine çıkmak olan galatasaray'ın rotasyon için dahi olsa daha yüksek potansiyelli oyunculara yönelmesi gerekiyor. henüz schalke 04, b. leverkusen gibi ekiplerin seviyesine yükselememiş ve muhtemelen hiç bir zaman yükselemeyecek oyuncuları kadroya katıp dortmund ile atletico madrid ile mücadele etmek olası değil.

    uyum sürecini ve katkısını zaman gösterecektir fakat kulübün vizyonunu doğru bir şekilde uygulaması ve belirli bir planı gerçekleştirdiğini göstermesi bakımından dahi olumlu bir gelişme izet'in transferi.

    muhtemelen türk futbolseverlerin en az %90'ı gibi ben de sadece malum videolarda görebildim kendisini ama sadece fiziği dahi ligimizde vasatın altında kalmayacağını düşünmek için yeterli bir sebep. kanattan içeri devrilen oyun tarzı ve bolca bahsedilen şutları ile oyun planına çeşitlilik katacağı aşikar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın