• 11
    (bkz: #1378425)

    kendisini tanım etmem. yazım tarzına ve içeriğine baktığımız zaman yaşının da çok ileri olmadığı aşikar. ilk ve son kez kendisine seslenmek isterim.

    kendisi gibi düşünmeyenler, bu şahsa göre fenerbahçeliden daha fazla galatasaray düşmanıymış mesela.
    yahu çıkıp bir tahlil yapıyor rakamlar veriyorum, çocuk çıkıp "sen bok atıyorsun, amacın kötü" minvalinde konuşuyor bana. fatih terim'i neden sevmediğimi bırak da söyleyeyim, bu seni niye geriyor bu kadar?
    yazdıklarımı da okumuyor garibim. 4 senelik avrupa macerasında yaşanan hezimetlerin tesellisidir uefa kupası, yeterli de değildir demişiz. ha, fatih terim'n ayrılmasından sonra, hakan-arif gibi isimlerin de yokluğunda bir sonraki sezon lucescu ile iki gruptan çıkmış o takım!
    iki sezon sonra, bu sefer taffarel, ümit davala, hagi, popescu gibi isimlerden de yoksun haliyle, adam yine gruplardan çıktı. üzerine ikinci turda gruplardan çıkmayı son maçta ofsayttan yediği golle, son dakikalarda kaçırdığı galibiyetlere kaçırmıştır.
    biraz tutarlı olan herkes, bu gerçek ile yüzleşebilir. bundan bahsedince fatih terim düşmanı bir bok atıcı oluyorum bu tahammülsüz şahsın gözünde.
    her şeyden önce, onun bunun galatasaraylılığını sorgulayan biriyken, gerçekleri tarih yazar, tarihi de galatasaray söyleminin xamax'ı elememizle dillere dolandığını öğrensin bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın