• 91
    dünya kupasını kazanması mükün olmayan takım. brezilya şu ana kadar 5 dünya kupası kazandı. birisi tarihin en kötü dünya kupalarından biri olan 94 dünya kupasıydı. 3 tanesinde pele var. 2002'de insanüstü bir ronaldo, iyi dönemlerinin sonuna yaklaşsa da hala harika bir oyuncu olan rivaldo ve yeni yeni serpilen ronaldinho'dan oluşan bir üçlü vardı. bekler desen gelmiş geçmiş en iyi 5 bekten ikisiydi. ofansif güç inanılmazdı yani.

    şu takımın yıldızı falan yok ben size söyleyeyim. messi'nin liderlik edemediği bir arjantin'i görmemiş gibi neymar'ın brezilya'yı şampiyon yapmasını bekleyenler var. hakikaten komiksiniz. dünya kupası liderliği öyle iki tane kıytırık takıma 4-5 gol atmaya benzemez. dünya kupası liderliğini sadece yetenek yapmaz, ruh da yapar. maradona yapar, hagi yapar, stoichkov yapar, zidane yapar, ronaldo yapar.

    edit: son bir not geçeyim de şuraya, 2002'de kadronun banko adamlarından biri olmayan, final maçına ilk 11'de çıkan denilson neymar kadar yetenekliydi, hatta belki de daha yetenekliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın