resim
Berkant Göktan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 70
    yanlış hatırlamıyorsam, fenerbahçe'nin elinden hamit altıntop'tan önce son kaptığımız oyuncuydu. devre arasında fenerbahçe ile anlaşmış hatta ön protokol bile imzalandığı söylenmişti.

    sonra bir spor haberlerinde, o dönem sadece hazırlık maçlarında giyilen sarı lotto forma ile görmüştüm. inanılmaz sevinmiştim gelişine. ama hiç beklediğimiz gibi çıkmadı. ümit karan ile gece hayatından kafalarını kaldıramaz hale geldiler. aralarına 1 yıl sonra volkan arslan da katıldı. iyice dağıttılar hem kendilerini, hem kariyerlerini hem de hayatlarını. aralarından sadece ümit karan kurtarabildi kendini. o da yatsın kalksın kendisini ankaraspor'a gönderip kendisine gelmesine vesile olan hagi'ye dua etsin.

    ümit milli takımın yıldızıydı. alman milli takımının da kendisini istediğini hatırlıyorum. ama işin ironik yanı a milli takım ile tek maça bile çıkamamış olmasıdır. velhasılı kelam aklıma hep ümit milli takımda attığı frikik golleriyle ve kendi kendisini bitirmesiyle, bir de çenesinde ki cücük sakalı ile gelecek gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın