resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4371
    sezon sonu gitmemesi gereken futbolcu. şu kasıtlı yorum yapan fenerbahçe'li eyyamcı yorumculara benziyor bazı yazar dostlar. olmamışı olmuş gibi gösteriyorlar. hatırlayalım; rıdvan efendi drogba iş yapmaz demişti. sneijder iyi olsa bırakmazdı inter naraları atılmıştı. melo sözleşme yaparsa yatar denmişti. bırakalım şu fanatik gazetesi ağzını. bir de kesin yargılarla madde madde sıralanış drogba ismine büyük saygısızlık oluyor. sonra niye mustafa sarp?

    gelelim konumuza;
    didier drogba ismi galatasaray'ın üzerindedir. bunu inkar edemeyiz. drogba ile yapılan pr çalışması gerçekten çok etkili, bunu şampiyonlar ligi maçlarından sonra uefa'nın sitesinde direkt bizi manşet ederken drogba ve sneijder'den etmelerinden anlayabilirsiniz. yaşı gereği her maç oynaması sakıncalı. bunun önlemini teknik kadro alacaktır. yerine pivot santrofor alamadığımız sürece gönderilmesi yanlıştır. kaldı ki, galatasaray içerisinde yönetim kadrosu içerisinde dahi yer almasında bir sakınca yok. her yıldız ego sahibidir. ligde oynanan son 2 maç vasatın altında oynadı fakat alan boşaltma ve pozisyon bilgisiyle golü yapmasada, vesile oldu. (örnek: hakan balta ile verkacı : https://pbs.twimg.com/...JCYAAIsLX.png:large) oyunu iyi gören bir oyuncu. hala duran toplarda defansta kendisi kafa vuruyor. bunu görmemek mümkün değil. galatasaray topyekün hızlı atağa çıkan bir takım olana kadar drogba bu takım için şart. son bi kaç maç yaptığı lakayıtlıkları ligin bitmesi ve artık fizik gücünün tükenmesine bağlıyorum. ayrı olarak; ligi küçük görmesi kadar doğal bir şey yok, lig zaten küçük. adam robbenle oynamış, şimdi 20 metreye pas atamayan sabri ile oynuyor. maç maç değişen hakem profili ve kurallar var. böyle bir ligde adama sen doğru düzgün dur diyorsun...

    didier drogba'dan iki işlek kanatla muhteşem bir performans alırsın. ama şu an ki kadroda, maç başına 5-6 orta gelmiyor. korner bile öylesine atılıyor takımda. 35 yaşındaki adam 8-9 km koşuyorsa bu ligde bence biraz saygıyı hak ediyor. bu koşuları akıcı kanatlar azalttığında son vuruşları çok net olacaktır drogba'nın. o zaman da gitsin diyenleri pistlerde görmek isteriz.

    frikik eleştirisi için cevap net aslında. selçuk formsuz, sorumluluk almak istemiyor. gördük 2-3 tane frikiği, şutları çerçeveyi dahi bulmadı. drogba iletişime en açık futbolculardan. selçuk ben kullanacağım dediği anda kullanır. ya da diğerleri. saha içinde bunun mancini tarafından kontrol edileceğine de inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın