• 640
    görüşünden dolayı eleştirmeyeceğim. yalnız benim takıldığım nokta şu ki, bir spiker yahut sunucunun böylesine rte propogandasına soyunması ilginç.

    seni insanlar spiker olarak tanıdı. hatta seni ünlü yapan şey maçlarda saçma sapan ek bilgi vermekten asıl yapman gereken olan maçı anlatmaman....

    burdan tanındıktan sonra renkli ve komik olması nedeniyle yarışma programı da sundu. iyi eyvallah. ama nerden çıktı rte aşkı? yanlış hatırlamıyorsam rte belgeselinin sunucusu mu oldu yoksa bir programda konuk mu etti tam bilemedim.

    twitterdan takipçi yaptı. şimdi de başladı propogandaya. takipçiyi buldu, meydanı buldu şişiriyor. karşıt görüş de kıl kaptı adama her yazdığına küfür ve retweet bastıkça büyüdü bastıkça büyüdü.

    aynı görüşlerim diğer spor adamları için de geçerli. örneğin kadir çetinçalı. ben gs ile ilgili bilgiler alırım diye takip ettim. bu yönde bir hesap çünkü. ancak son günlerde siyasetten başka bişey düşürmüyor timeline'a. yorumları tweetleri doğru ya da yanlış ama ben hiç görmek istemiyorum.

    şimdi diyebilirsiniz ki "adamın kendi hesabı istediğini yazar istediğini yazmaz." tamam eyvallah da artık bu twitter adresi biraz kurumsallaştı. bu kadir çetinçalı sürekli haber veriyor diye takip ediliyor mesela. kaşını gözünü beğendiğimizden, fanı olduğumuzdan falan değil. yani artık senin adresin kalecizgisi.com, tribündergi gibi bir hesaba dönüşmüş.

    sözün özü; bir spor adamının bu kadar siyasete bulaşmasını hoş bulmuyorum. tabiki gündeme dair bazı düşüncelerini paylaşırsın arada. ancak ipin ucunu kaçırmamak lazım. kendi işini yapsın herkes.
App Store'dan indirin Google Play'den alın