• 1
    eleştiri iyi niyetliyse sevindiren, eleştiri kötü ve haksız ise sinirlendiren durumdur. insanın en içini acıtan ise sevdiği futbolcunun haksız eleştirilmesidir, hem tepki gösterilmesine kızıp hem de tepki gösterenlere karşı o'nu savunursunuz.

    yapılan eleştiriyi oyuncu hakediyorsa tıpkı siz de o oyuncu gibi sessizleşirsiniz diyecek lafınız olmaz o da acı verir doğrusunu söylemek gerekirse.

    galatasaray'dan oyuncu saymıcam polemik yaratmamak için, mesela ben her zaman del piero'yu seven biriyim her zaman ilk 11'de oynaması gerektiğini düşünüyorum, juve ligden düşmeden önce del piero'nun da kıçına teneke bağlamak isteyenler oldu hatta takımda 500 milyar için satış listesine konuldu, alanı çıkmadı, o takımda kaldı, juve ligden düştü, o yine takımda kaldı, gol kralı oldu, juventus'u lige çıkardı, yine gol kralı oldu, şimdi o'na yaşlı işi bitmiş diyenleri gördükçe daha çok seviyorum kendisini, attığı her frikik golünden sonra daha çok gurur duyuyorum adamımla, sadece yaşından dolayı o'nu milli takıma almayan lippi'ye de bu akşam sırtımda juventus formasıyla çok güldüm beter ol lippi dedim bir insanı harcamak bu kadar kolay değil eden bulur demişler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın