• 1
    muhtemelen yazdığım tarihte, saat 13:30 civarında tokat'taki 7500 kişilik gaziosmanpaşa stadı'nda oynanacak olan ziraat türkiye kupası 2013-2014 sezonu b grubu 5. maçıdır. maçın öğle vaktinde oynanacak olmasının sebebi ise, gaziosmanpaşa stadı'nın yıllardır herhangi bir ışıklandırma sistemine sahip olmamasından kaynaklanmaktadır.

    geçmiş zamanda tokat ilinde yaklaşık 4 yılım geçti. bu 4 yıl süresince de tokatspor'u yerinde fazlasıyla takip etme fırsatım oldu. türkiye kupası'nda gruplara kaldıkları ilk sezon olan 2008-2009'da şehre dört büyükler olarak bilinen takımlardan fenerbahçe gelmişti.* fakat bu olaydan ekmek yemek isteyen o zamanın yiyici tokatspor yönetimi, bu maçın biletini kupada içeride oynayacakları diğer maç olan eskişehirspor* maçı ile birleştirerek tam tamına 200 tl'den satmaya çalışmışlardı.

    muhtemelen bu maç öncesi de böyle bir terane olacaktır. tokat'taki havalimanı ne durumda bilmiyorum ama galatasaray kuvvetle muhtemel sivas'a inecektir. yıldızeli üzerinden yaklaşık 1.5 saat sürecek ve bir dolu aracın* konvoy olarak onlara eşlik edeceği karayolu yolculuğu ile tokat'a varacak ve tokat merkez'de tek bir ana cadde bulunduğu için şehirde adeta şampiyon gibi karşılanacaktır. ek olarak grand ballıca otel'de kalırlar.

    sözün özü; tokat'taki galatasaraylıların ''bir gün inşallah tokat'a da gelirler'' diye hayal ettikleri takımımızı yakından görebilecek olmalarına çok sevindiğim maçtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın