• 237
    kendileriyle olan transfer diyaloglarımızı gözden geçirirsek

    1) necati ateş galatasaray'dan ayrılmak sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istedi kolaylık sağladık 250 bin € karşılığında eskişehirspor'a transfer oldu.
    2) erman kılıç şampiyonlar ligi kadrosunda olmaması ve başka sebeplerle ayrılmak istedi kolaylık sağladık 300 bin € ile eskişehirspor'a yolladık.
    3) alper potuk transferinde eski başkanları halil ünal lig tv'ye bile çıkıp biz alper transferinde galatasaray'la el sıkıştık alper galatasaray'a hayırlı olsun dedi. arkasında fenerbahçe'nin devreye girmesi ve fiyat artırması ve oyuncunun mafyöz adamlarla tehdit edilmesiyle galatasaray'a verilen söz bozuldu ve alper fenerbahçe'ye verildi.
    4) tarık çamdal sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala galatasaray 300 bin € önererek devre arasında transfer etmek istediğini bildirdi ya da sezon sonu oyuncuyu kadrosuna katabilmek için direk olarak oyuncuyla sözleşme imzalama hakkını kullanacağını söyledi.

    tarık transferinde başkanları mesut hoşcan tvlere radyolara çıkmış galatasaray'ın spor ahlakına kötü sözler, tarık'ın yetiştiği camiaya borcunu ödemediğini söylüyor. lan dümbük sanki adam senin altyapından çıkmış, 2012-13 sezonunda transfer edip 250 bin € maaş verdiğin adam iki sezonda 22 lig maçı oynamış galatasaray talip oluyorsa ne yapmasını bekliyosun. şark kurnazlığı yapıp büyük kulüp talip oldu diye kazık atma fırsatı elinden kaçınca nasılda ciyaklıyorsunuz. galatasaray hukuksuz birşey yapıyorsa işte mahkemeler orada git mahkum ettir bizi.

    şu ab oyuncuları yasasını böyle anadolu kulüplerine mahkum olmamak için çıkmasını o kadar çok istiyorum ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın