• 1019
    ziraat türkiye kupası kuraları çekilirken ne kadar saçma sapan işler yaptıklarını bir kez daha göstermişlerdir. zaten ziraat türkiye kupası oynanış bakımından tam bir saçmalık ama neyse yapacak bir şey yok.

    grup kuralarında üçüncü takımın belli olduğu an, son kalan takım da aynı anda belli olur değil mi sevgili sözlük?* iki kulübün de adını gruplara yazacaklarına, "efendim şimdi de x kulübü yöneticisini davet ediyoruz" diyor oradaki hanım kız. kulüp yöneticisi geliyor, son topu çekiyor, niye çünkü orada 4 numaralı top görünmesi lazım ne olur ne olmaz belki 5 numara çıkar herkes dumur olur. neyse yönetici kameralara "ahanda 4 bak monaco gördünüz mü?" diyor. sonra 4 numaralı takım gruplara yazılıyor.

    aynı şekilde grup belli olduktan sonra fikstür çekiminde de aynı saçmalık oluyor. bir de masada oturan tff yöneticileri de yorum yapıyor "hımm ilk hafta deplasmana gidiyorsunuz, hayırlı uğurlu olsun" diye, "ulen monaco madem hepimiz biliyoruz niye adamı yerinden kaldırıp o pokemon topu mudur sürpriz yumurta mıdır neyse onu çektirmeye geliyorsun, yaz direk fikstür de kulübün adını. **
App Store'dan indirin Google Play'den alın