resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4350
    kendisi, 22 aralık 2013 galatasaray trabzonspor maçında rakibin kullandığı iki adet serbest vuruşu kafayla uzaklaştırmıştır. yanlış hatırlıyor olabilir buraya düzeltme gelebilir.

    yine kendisi son dakikalarda korner direğine yakın bölgede; son yıllarda taraftarımızın şikayet ettiği ''topla haşır neşir olan adam eksiği''ni giderecek hareketlerde bulunmuş, yani futbolun şov yönünü sergilemiştir. gerçi biz top sektirdiği için lincoln'ün rakibiyle alay ettiğini düşünen ve ota boka sinirlenen bir yapıya sahip olduğumuz için bunlar anormal karşılanıyor.

    bunları kendisini her şeye rağmen övmek adına söylemiyorum. hataları da, başarıları da abarttığımızı düşünüyorum ve dünkü performansı üzerinden bunu dile getirmek istedim.

    öyle görünüyor ki bu maçta biraz agresif ve sanırım yorgundu. noel nedeniyle de psikolojik olarak tatil havasına girmiş olabilir bilemiyorum. ama hepsi bu. bence biz birazcık öküz altında buzağı arıyoruz gibime geliyor. herkesin kötü anları olabilir, önemli olan bunu genele yaymaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın