• 3
    dün oynadıkları gaziantepspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunmuş eskişehirsporbaşkanı.

    özetle açıklamaları şu şekilde: "tarık çamdal ile 4 aydır görüşme içindeyiz, oyuncularının kafası karışık olduğu için gaziantepsporkadrosuna teknik yönetim tarafından alınmamıştır. transfer dönemi başlamadan menajerler aracılığıyla oyuncularının kafasının karıştırılması hiç hoş değil. bir oyuncu almak kadar göndermek de bu işin doğasıdır sadece zamanının doğru olması gerekir."

    daha bitmedi açıklamaları şu şekilde devam ediyor: "bir oyuncunun sözleşmesi bitiyor diyerek farklı bir şekilde oyuncuyla direk temasa geçilmesini çok doğru, etik bulmuyorum.bu takımdan daha çok yeni yetenekler çıkar. tarık da bizim evladımız. kafa karışıklığı giderse yeniden bu kadroda yerini bulur."

    bunun dışında da beşiktaş'ın kendilerine resmi teklifte bulunduğunu belirtmiş.

    soru 1: kendi oyuncunla 4 aydır görüşüp, oyuncunu kulüpte tutmak için veya göndermek için her hangi bir sonuca varamadıysan bu yönetimsel bir sıkıntıyı işaret etmez mi?

    soru 2: transfer dönemi yaklaşırken her kulübün oyuncusu böyle spekülasyonlar içinde adını bulur. kendimizden örnek verirsek daha sözleşmesi süren wesley sneijder için manchester unitedspekülasyonu ya da sözleşmesi sene sonu biten didier drogba için chelsea fcsöylentileri. 4 aydır anlaşma sağlayamadığın bir oyuncu için "kafası karıştı" deyip kadroya almamak ardından "bu kafa karışıklığı giderse tekrar oynar" demek komik olmuyor mu? oyuncu ile anlaşamadığın için kadro dışı bıraktırmış olabilir misin ?

    soru 3: kulüp düzeylerinde bir yönetici olmaya gerek yok, 8 yaşındaki bir çocuğun bile menajerlik oyunlarından bildiği bir şey vardır, sözleşmesinde özel bir madde yoksa "her hangi bir oyuncu, sözleşmesinin bitimine 6 ay kala istediği kulüple, kendi kulübünden bağımsız bir şekilde menajerleri aracılığıyla veya doğrudan görüşebilir." bu tarık çamdaliçin de böyledir, didier drogbaiçin de, 3.ligdeki ahmet kardeş, mehmet abi için de bu iş böyledir. bunun etiği, tetiği yoktur. oyuncular kimsenin tapulu malı değildir.

    soru 4:"bu takımdan daha çok yetenekler çıkar" diyerek de etik bulmadığın şekilde transfer olursa diye, büyük kulüplere göz dağı mı vermeye çalışıyorsun? bu cümleden "tarık'ı bu şekilde transfer edebilirsiniz ama diğer olası transferlerde işi yokuşa süreriz" anlamı mı çıkarmalıyız ?

    erman kılıç'ı 200.000 euro gibi komik bir meblağa verdiğimiz kulübün başkanına saygılarımla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın