• 88
    oyun dizilişimiz ve felsefemizin değiştiği, sezonun kalan kısmında nasıl bir galatasaray izleyeceğiz sorusunun cevabı olan maçtır. diziliş ve anlayış güzel fakat meloyu ve yektayı bu felsefeye oturtmak biraz zor olacak gibi, özellikle yekta çok zorlanıyor.

    trabzonsporun ilk yarıda kanatlardan kaleye yaklaşma çabaları sonuç vermedi. takım savunması olarak en çok sıkıntı yaşadığımız bölge kanatlardı, isabetli bir orta isabetli bir pası yok trabzonsporun. savunmada, semih-gökhan tercihi çok olumlu ancak risk aldıkları için chedjou ve dany'den vazgeçiyoruz, gökhanın işgüzarlığına bak? kendine gelmesi lazım gökhanın.

    3-5-2/3-4-1-2 düzeni sezonun kalan kısmında savunma anlamında çok şey kazandırır, ama hücum olarak aynı şeyi söyleyemeyiz, diziliş ve felsefe sneijder'e uygun, o varsa takımda oynuyor.

    oyun için tek eleştirim, selçuğun üzerindeki gereksiz savunma görevleri. melo ve yekta savunma görevlerini üstlenmeli. selçuk bölgesini koruyup hücuma destek verse bence daha faydalı olur. ikinci yarıyı görelim bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın