• 85
    wesley sneijder ve fernando muslera ve biraz da felipe melo dışında kalan 8 oyuncunun hiçbirinin oyunu umursamadığı maç.

    umursamıyorlar. disipline edilmiyorlar. fenerbahçenin yenilmesi falan umurlarında değil. hepsi kafasına göre takılıyor. top galatasaraydayken herkes kendini saklıyor. topu alan adam görüş mesafesinde pas verecek hiç kimseyi bulamıyor. sınıfta "hoca beni görmesin" psikolojisiyle yüzünü eğip başka şeylerle oyalanan silik öğrenciler gibi hepsi. kaçıyorlar. keyifleri yerinde. paralarını tıkır tıkır alıyorlar. laubali oynadıklarında kendilerini silkeleyecek bir imparatorları yok. o yüzden salıver gitsin tabii.

    ahlaksız herifler. mancini de ayrı saftirikmiş ki hala bu kadroyla aynen devam etmek istiyor. devam et sen. ligin ikinci yarısı başlar başlamaz sakatlıklar da boy göstermeye başlar. rijkaardın, skibbenin başına gelen senin de başına gelir. anlamaz birden kapı dışarı edilirsin. bu topçulara insanlık yaraşmaz. kızılcık sopasını vereceksin.

    trilyonlar kazanıyorlar, hala başlarında kendilerini güdecek çobana ihtiyaçları var. yazıklar olsun. kötü futbol umrumda değil ama şu laubal imanzarayı gördüm ya, hepinize yazıklar olsun.

    wes, melo ve muslerayı hariç tutuyorum dediğim gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın