resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1858
    volkan demirelin yılların farkettiğim bi hilesi var. adam üstüne gelen topu her zaman poz vererek kurtarma çabasında. mesela frikik olsun ama cok da köşeye gitmesin. adam öyle bir atlıyor sonra da normaal tutabileceği topu bilerek ters elle cıkartıyor ki taraftar oha muhteşem kurtardı desin. volkan bunu hep yapıyor dikkat edin, o koca cüssesiyle atlayıp zıplayınca da adam hem iri hem de reflexleri mükemmelmiş gibi görünüyor. etrafta muabbetini ceviriyor fenerliler.

    ama top birazcık köşeye gitsin volkan kılını bile kıpırdatmaz, izler. ekşi sözlükte volkan demirelin kontrolünde gol olan top diye başlık vardı hatta belki burda da vardır. yani bunu coğu kişi farketmiş ki adam bakıyor, top köşeye gidiyorsa bırakıveriyor topu. o da rakip mükemmel vurmuş da yapabilecek hiç bişey yok düşüncesi vermek için heralde bilemiyorum*.

    buarada volkan kötü bir kaleci değildir ancak iyi olduğu dönemler daha çok 08/10 dönemleriydi. son yıllarda bunu daha cok takip ettiğim milli maçlarda da cok gördüm ki olmayacak topları içeri alma konusunda büyük bi zaafı var. cıkılmayacak toplara cıkar, tek yumruk vurmak isterken ıskalar vs vs bu listeyi uzatmak mümkün.

    ancak muslera şahsi kanaatim olarak cok cok öndedir volkandan. galatasaray için ligde tek bir dezavantajı var ki o da türk olmayışı. onun dışında hiç bir konuda volkan demirel muslerayı geçemez. hatta muslera hakkında yine şahsi kanaatim dünyadaki en iyi 5 kaleci arasında olduğudur. yaşı genç olup bu kadar tecbrübeli olan nouerle birlikte yegane kalecilerdir. italya ligi, dunya kupası yarı finali, copa america şampiyonluğu, 2 süper lig şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi çeyrek finali seviyesinde maçlar gören muslera için bu künye yaşına göre oldukca önemli bir fark diğer meslektaşlarına göre. gençlerden ise genç ve tecrübeli olarak buna belki atletico ile avrupa ligi kupasını kazanan courtois sayılabilir.

    biraz dağınık oldu ama volkan demirel biraz göz boyayan ve her an saçma sapan bir gol yedirebilecek bir kalecidir. muslera ile karşılaştırılması ancak volkan için iltifat olur. muslera ise bundan 3 4 yıl sonra şuankinden çok daha net görebileceğimiz üzere; petr cech, iker casillas, gianluigi buffon ayarında bir kalecidir. ya da ben olaylara sığ bakan bir fanatik de olabilirim tabi arkadaşlar:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın