resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1855
    bir kaleciyi değerlendirirken hem kulüp hem de milli takım bazında göstermiş olduğu başarıları kıstas alırım. volkan demirel'in milli takımda iyi oynadığı maçlar bir elin parmaklarını geçmezken, yediği saçma sapan gollerden 5 dk'lık video oluşturulabilir.

    fernando muslera ise uruguay milli futbol takımı'nda büyük başarılar kazandı, hatta başroldeki oyunculardan biri oldu. galatasaray'da oynadığı maçlarda ise hem çok zor kurtarışlar yaptı, hem topu oyuna iyi soktu, hem de yediği gollerin çok ama çok azında kişisel hatalar yaptı. adam gol bile attı. ayrıca galatasaray futbol takımı tarihinin, bir sezonda en az gol yiyen kalecilerinden biri oldu.

    bir kaleciyi değerlendirirken kurtardığı pozisyonun kendi başarısı mı yoksa şut çekenin beceriksizliği mi olduğu da çok önemli. takımımızın bu konuda ne kadar şanssız olduğunu ve fenerbahçe'nin de tam tersine, rakip oyuncuların sürekli gol kaçırdığı bir takım olması da bu farkı oluşturur. namıdiğer fenerbahçe balından bahsediyorum.

    sonuç olarak asla ama asla volkan demirel'i muslera'dan iyi ya da ona eşdeğer kalitede bir kaleci olarak değerlendirmem. değerlendirmek yanlıştır, komşunun tavuğunu kaz görmektir.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın