• 222
    dinlemekten çok ama çok keyif aldığım 10 numara spor yorumcusu. bir an korktum bu adama da laf atılacak diye ama sözlüğün çoğunluğu bu adamın arkasında durmuş.

    ne kadar beşiktaşlı olsa da göte göt diyebilen nadir adamlardandır. bugün ise taraftarı olduğu takım için artık patlama noktasına geldi ki hak veriyorum. düşünsenize bu olay bizim başımıza gelse nasıl tepki verirdik. ben bile şu donk mudur nedir onu görsem de yüzüne 2 tane patlatsam diye zor duruyorum. hele birde bize karşı yapsaydı herhalde evde sinir krizleri geçirirdim.

    ayrıca dünya futboluna çok hakim bir isim. fransasından almanyasına, ingilteresinden italyasına bir çok ligi ve oyuncuları çok iyi biliyor, takip edip, çok güzel yorumluyor. kısacası hepimizin "ya bu da iş mi, bunların konuştuğunu bende yapıyorum" diye baktığı futbol yorumculuğuna aslında o da öyle bakıyor ve işine saygısından ötürü her dakika bütün ligleri takip ediyor, maçlarını izliyor. kös kös oturup boş boş konuşmuyor. eğer bu adamın yorumculuğunu sevmeyen varsa lütfen şu televizyonda kimi beğeniyor gelsin bana söylesin. seve seve o adamı da dinleyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın