• 219
    şike sürecinde şu an söylediğinden farklı şeyler söylemeyen kişidir. o zaman da futbolun kötü yöentildiğini söylüyordu. şimdiyse demirören gibi istisnasız tüm taraftarların ve kulüplerin tabir-i caizse kin beslediği bir adam yönetimindeki federasyonun meşru olamayacağını söylüyor.

    şike süreci, şu cezalar kadar kolay yorumlanabilecek bir süreç değildi. burada herkes, herkesten şike sürecinde bağırıp çağırmasını istiyor. bizim millet bağıranlara hak verir genelde. hukuk bilmeyen adamın şike sürecinde kanaatini söylemekten başka bir şey bence yapmaması lazımdı zaten. benim kanaatim, alenen şike olduğu yönündeydi ve bunu söylüyordum. ama bunu televizyonda söylemek, hukuku bilmeden bu konuda bağıra çağıra yorum yapmak, tehlikeli bir iştir. kanaat belirtmek ötedir.

    ayrıca birinin her itirazında "ama geçmişte şunu şaapmamıştı!" denecekse işimiz iş. kimseyi sevemeyeceğiz demektir.

    bir de hatırlatma: ali ece (ayrıca yusuf kenan çalık da) haftalardır, sadece beşiktaş'a yapılan haksızlıklarda değil, haftalardır federasyona çıkışıyorlar. bugün bir beşiktaşlı olarak patlamış ali ece, o ayrı. arif erdem de aynısı galatasaray'a yapıldığında farklı tepki verebilir. lakin unutulmasın, sedat doğan'a verilen cezaya da tepki gösterdi ali ece, federasyon'un fatih terim'i neredeyse çalmasına da, "ama kar olmasa juventus yenerdi" diyenlere, antonio conte'nin açıklamalarına bile gösterdi. üstelik bugün tarihli 'çıldırdığı' programda da "federasyon başkanı nasıl olur da galatasaray yönetimiyle, başkanıyla, böyle küstahça konuşur? kimsin sen?" dedi. halen şikede yeterince ses çıkarmadı demek gerçekten felaket komik oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın