resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 2416
    balıkesirspora karşı oynadığı güzel futbolla yine gözlerin kör olmasını sağlamış iyi profesyonel. şu yabancı sınırlaması gerçeğinde maalesef kendisine yer olmamalı. eğer biz chelasea'yi geçmek istiyorsak, hatta ve hatta yapılmayanı yapıp yarı final falan görmek istiyorsak, net söyleyeyim bu iş riera ile olmaz. ligde ise bu yıl idare edecek artık yapacak bir şey yok ama önümüzdeki sezon 5+0+3 olunca iyice oynaması imkansız olacak.

    şimdi bana sakın dany, amrabat, chedjou demeyin. onları zaten sözlük olarak tartışmıyoruz, hemfikiriz. ama ben rierayı da bunlar arasına koyarım kimse kusura bakmasın. eboue'yi de koyarım ama gerçek pozisyonunda diye yine bir adım önünde bence rieranın. çok büyük bir farkı yok orası ayrı.

    ayrıca sözleşmesinde 20 lig maçı oynarsa otomatik olarak yenilenir maddesi varsa ve oynatırsak seneye çok ağlarız demedi demeyin. hele iyi ve gerçek bir sol bek alındıktan sonra kendisine hiç ihtiyacımız kalmayınca 33 yaşındaki adama bir sene daha 3 milyon verirsek hepimiz kafamızı dağlara taşlara vururuz.

    edit: anlam karmaşası olmasın. yapılmayan yarı finalden kastım, şampiyonlar liginin 1992 den sonraki hali için dedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın