• 4444
    sedat doğan, çatısı ile açıklamalar yaparken şunları söylemiş: "çatının yapılmasıyla ilgili olarak inşaat şartnamesinde herhangi bir husus yok. daha sonra bir protokol yapılsa da biz yönetim kurulu olarak karşılıklı taahhütlerin bir bölümünün hukuki olmadığını düşünüyoruz. tazminat ödenebilmesi için bir kere bazı teknik aksaklıkların olmaması, galatasaray kulübü'nün de bir kusurunun olması lazım"

    sedat doğan bildiğim kadarıyla hukuk okumuş birisi ve ikinci cümlede bahsi geçen "protokolun bir bölümünün hukuki olmadığını düşünüyoruz" cümlesini kurması çok acayip... önemli olan yapılan protokolde yönetimin düşüncesi değil, adaletin ne dediğidir? yani gidip yetkililerle mi görüşüyorsunuz ya da dava mı açıyorsunuz ne yapıyorsanız öyle hakkınızı arayacaksınız. yoksa "ya ben böyle düşünüyorum şekerim" demekle o iş çözülmez.

    tazminat ödenebilmesi için teknik aksaklıkların olmaması lazım diyor, iyi de devletle protokol yapıp "çatıyı biz yaparız, siz bir an önce stadı açın, yolu yapın, metroyu bağlayın" diyen, senden önceki galatasaray yönetimi. dolayısıyla teknik aksaklıklar yine yönetimden kaynaklı oluyor.

    galatasaray kulübü'nün kusuru olması deyince de hoop bak yine aynı konuya döndük. protokol gereği "çatıyı yapmanız gerekiyor, ama yapmıyorsunuz" ve bu da bir kusur oluyor maalesef. planda varken yapmadığınız her günde kusurlu olmaya devam ediyorsunuz.

    (bkz: #1368471) bir de "harcanan 30 milyonun üstüne, bir 30 milyon daha harcanabilir" gibi bir söz söylüyor. drenaj, çim, bakım işlemleri, koltuk yenileme vs. desek bu stad içinde o 30 milyon nereye harcanmış olabilir, gerçekten merak konusu.

    ha tabi tüm bunların dışında rezalet bir futbol takımı kurup, başarısızlıkta en büyük pay sahibi olan, bu stadı apar topar açmaya çalışıp, açılış sırasında merhum başkanımıza edilen laflara takmayıp, mecidiyeköydeki ali sami yen stadyumu arsasını da bir hiç uğruna peşkeş çeken, bir kulüp en fazla ne kadar rezil yönetilir örneği gösteren eski başkanımıza selamlar saygılar. bugün bu stadın bu rezil durumda olmasının tek sebebi sensin adnan polat

    (u: arkadaş kaç sene geçti üstünden bütün suç bu adamın mı?)**
App Store'dan indirin Google Play'den alın