• 11
    bu komitenin başlarından biri olarak beni gösterirler herhalde. madem öyle yorum yapayım az.

    hagi net efsanedir gözümde. teknik direktör olarak istediği kadar sıçsın. onu hazır değilken oraya getirmek hata. ünal aysal da düşüyordu bu hataya neyse ki kendi gelmedi.
    terim türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür. ama şikecilerle işbirliği yaptığı gün benim için ve sayısız galatasaray taraftarı için bitmiştir.
    hakan'ı futbolculuğundan beri beğenmem, yeniçeri ağası olması, yedek oturtursun sorun çıkarır surat asar vs. futbolculuğuna lafım yok, ama getirisinden çok götürüsü vardı özellikle avrupa sonrası döneminde. fetoculuğu vs tüy dikmiştir sadece.
    bülent kaç kere kovulma raddesine gelmiştir saymama gerek yok. popescuya dua etsin. hırsına falan eyvallah, ama mustafa sarp da hırslıydı. tamam onu sarp ile karşılaştırmam ama hırs bir kriter değil. beni koysan benim kolum kırılsa yine oynarım galatasaray için. hele ki futbolu bıraktıktan sonra yaptıkları, yabancı düşmanlığı onda da mevcut.
    tugay türkiyeyi avrupada en iyi temsil eden oyuncudur gelmiş geçmiş.
    derwall bu takımın temellerini atan yegane adamdır. avrupada ses getirdiysek, getiriyorsak hala, sayesinde.
    taffarel uefayı getiren adamdır gözümde. final maçını açın bakın, o kurtarışları kaç kaleci yapardı o dönem? bir elin parmaklarını geçmez.

    daha bunun ergün'ü var, hasan'ı var, emre aşık'ı var. hatta şimdiden selçuk'u var. yabancılardan mondragon'u, simovic'i var. prekazisi var. yaşım yetmese de turgay şeren'i var, coşkun özarı var, gündüz kılıç var, ali sami yen var, metin oktay'a hiç girmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın