resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 2865
    kalbim benecol reklamlarında oynayıp sonrasında kalp krizi geçirmesi kurumsal açıdan ilginç bir tesadüf olmuştur. molped reklamında oynamış nil erkoçlar'ın sonradan cinsiyet değiştirmesi gibi...

    her devrin adamı kimliğine tam karşılık gelen bir tarzı var, bir de yaşça çok büyük olmamasına karşın futbol uleması geçinmesine gerçekten sinir oluyorum fakat biraz da içimde patlıyor bu öfke çünkü karakter zaafları da olsa, taraflı bir sinsi de olsa adam futbolun teknik taktik kısmını gerçekten çok iyi biliyor lakin buna rağmen berbat ötesi bir kısa teknik direktörlük kariyeri oldu.

    mesela sergen yalçın da futbolu çok iyi bilir fakat kendisini rıdvan dilmen kadar düzgün ifade edemediği için bizim "şeytan" lakaplı futbol emeklimiz birçok isme göre ekranlar karşısında daha avantajlı durumda fakat sergen yalçın en azından teknik direktör olarak bir tık daha karizma sahibi ve de başarılı... açıkçası en büyük temsili bedduam rıdvan dilmen'e yakın bir tarihte teknik direktörlük teklifi gelmesi ve rıdvan'ın gaza gelip bu teklifi kabul ettikten sonra tekrardan rezil olup burnunun sürtmesi ve biraz durulması:)

    yeter yahu, adam trendsetter gibi oldu mübarek, doğru da dese yanlış da dese polemik oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın