• 1850
    aşmıştır.

    http://www.galatasaray.com/yilbasi-sporcu/ (u: hamburger, pamuk şeker :()

    --- alıntı ---

    galatasaray yeni yılı çocuklarla kutluyor

    “çocuklar, geleceğimizdir” diyen galatasaray’dan, çocuklara özel yılbaşı partisi, 21 aralık’ta türk telekom arena’da.

    galatasaray spor kulübü ailesi yeni yılı, ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’da kulüp üyesi, sporcu ve çalışanlarının 14 yaşından küçük çocukları için vereceği yılbaşı partisiyle kutlayacak.

    21 aralık cumartesi günü saat 15.00’de başlayacak olan yavru aslanların yılbaşı partisi, galatasaray’ın çocuklarına özel olarak tasarlandı. çocukların istekleri dikkate alınarak hazırlanan organizasyonun menüsü de çok özel. ana yemeğin hamburger olduğu yılbaşı menüsünde tatlı olarak ise pamuk şeker ikramı yapılacak.

    yılbaşı kutlamalarının olmazsa olmazı oyun ve eğlenceler ise çocukların 2014 yılını gülen gözlerle karşılamasını sağlayacak. farklı yaş grupları için hazırlanan birbirinden eğlenceli aktivitelerin arasında, interaktif oyunlar, atölyeler, animasyon ekiplerinin sergileyeceği şovlar ve sarı kırmızılı minik kalpleri heyecanlandıracak sürprizler yer alacak.

    galatasaray ailesinin bir araya geleceği partide, çocuklar galatasaray sk profesyonel sporcularıyla fotoğraf çektirme ve tanışma imkanı da bulacak.

    not: organizasyon yazili ve görsel medyaya kapali olarak gerçekleştirelecektir. fotoğraf ve görüntü servisi yapilacaktir.

    --- alıntı ---
    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/18761.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın