• 1017
    fenerbahçe için gereken bütün önlemleri aldığına inandığım kurumdur.

    şimdi size biraz şahsi komplo üretkenliğimle durumu açıklamaya çalışacağım.

    fenerbahçe'nin şike yaptığı ve bunu birçok kez yaptığı mahkemelerce kanıtlanmıştır. karşılığında kulübün başta başkanı olmak üzere hapis cezasına çarptırılmış isimler de vardır. hal bu iken fenerbahçe, avrupa'da eşine rastlanmamış cezalarla karşılaşılan bu durumda(puan silme ve/veya lig düşürülme cezaları), hiçbir cezai yaptırım uygulanmadan yoluna devam etmiştir. bunun üstüne 3 temmuz ile başlayan sürecin devamındaki sene oynanan lig, süper final denilen eşine rastlanmamış bir uygulama ile puan farkını açtığımız sistemde resmen bize yetişsinler diye karşımıza çıkarılmıştır. bir nevi cezai yaptırım bize uygulanmaya çalışılıp, fenerbahçe'ye tabiri caizse kıyak geçilmeye çalışılmıştır. ama gerekeni yapıp şampiyon olduk o ayrı. kupanın verilmemesi de ayrı bir fiyaskodur ona girmiyorum bile ancak bu örnek bile federasyonun ne kadar yanlı olduğunu göstermiştir.

    gelelim ikinci senemize, alnımızın akıyla gerçekten büyük çabalarla şampiyonluk ipini göğüsledik. hakemler alışkın oldukları göreve devam ettiler ama yenilmedik onlara da. ince ince bizi doğramaları bizi şampiyonluktan etmedi. ve dördüncü yıldıza bir adım daha yaklaştık geçen sezonun sonu itibariyle. bu arada uefa da fenerbahçe'nin şike yaptğına karar verip avrupa kupaları'na katılmasını yasakladı ki bu da sezon başında alınan karardır uefa tarafından. bizim federasyon ise daha hiçbir ceza vermemiştir. ama uefa şike ve ırkçılık adlı iki konuya da avrupa üstünde hangi kulüpte olursa olsun standart yaptırım uygulama kararı aldı. bu alınan karar daha önceden bilindiği ve tahmin edildiği için de federasyon ve fenerbahçe bazı önlemler almaya başladılar.

    gelelim komplo teorime.

    benim görüşüm şudur; puan farkının açılması, hakemlerin beşiktaş ve bizi ince ince doğrarken; fenerbahçe ve kasımpaşa'yı da kayırması gerçekten de bilinçli bir propogandadır. şimdi olayın özü bana göre şudur. uefa'nın olası bir puan silme durumunda puanın bu sene silinmesi kararlaştırılırsa farkın çok açılmasına izin vermeden fenerbahçe'yi potada tutmaktır. bu arada da kasımpaşa'yı zirveye yakın tutarak onların da önünü açmaktır. eğer fark açılırsa da puan silindikten sonra sezon sonuna süper final koyulabilir de. neden olmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın