• 29
    galatasaray yönetim kurulunun açıklamasıdır.
    mevcut tff galatasaray'ı şike yaptığı gerekçesi ile pfdk'ya sevk etmedi mi? (bkz: 30 nisan 2012 galatasaray'ın pfdk'ya sevk edilmesi)
    o tarihte başkanımız demirören yönetimini istifaya davet etmedi mi?

    tff yönetimi galatasaray'ı şikecilerle birlikte pfdk'ya sevk etti. bundan daha büyük hakaret olabilir mi?

    ünal aysal idareyi maslahatı bırakıp direk oynamalı. egemen bağış avrupa birliği bakanı ve bakanlık avrupa birliği pasaportlu oyuncularımızın açtığı davaya aylardır cevap vermedi. başkan ünal aysal egemen bağış hakkında açıklama dahi yapamamakta.

    tff yönetimi şikecilere ceza vermeyerek şike yapmayanlara ceza verdi. yayın gelirleri şampiyonluk sayısındaki haksızlık sebebiyle 2.5 yıldır haksız dağılmakta. başkan yayın gelirlerinin haksız dağılması sebebiyle açıklama yapmamakta dava bile açmamakta.

    tff delegeleri organize edilerek yeterli imza toplanıp tff nin seçimli genel kurul yapması sağlanmalı. bunun için lobi yapılmalı, kulüpler, alt lig temsilcileri ile çalışılmalı hiç bir hareket yapılmamakta.

    özellikle maç önü işe yaramaz boş açıklamaların takıma zararı da söz konusu. (bkz: 15 aralık 2013 gençlerbirliği galatasaray maçı) yıllar önce demirören beşiktaş başkanıyken 8 yedikleri bir maç öncesi fenerbahçe'nin hileleri sebebiyle ligden çekiliriz demişti. ardından tarihi hezimet oldu. bizim açıklama da bunun gibi zamanlaması hatalı açıklamalar listesine girdi.

    başkandan açıklama değil icraat bekliyoruz. o koltuk 25 milyon taraftarı temsil etmekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın