• 8
    küfürden dolayı maçımız tatil edilip, bir de üstüne puan silme cezası aldığımız bir salon sporuna sahip olan güzide ülkemizde karşıyaka seyircisinin yapacağı taşkınlıklara ne kadar tahammül edileceğine hep beraber izleyerek şahit olacağımız maçtır. eğer maç normal seyrinde olaysız bir şekilde giderse takımımız zaten gerekeni yapacaktır.

    bunun olmasına geçen yıl aynı salonda oynanan maça da bakarak pek ihtimal verdiğimi söyleyemem, yine her zaman o salonda olduğu gibi farkı çift hanelere çıkardığımız anda oyun sahaya atılanlarla kesilecek, takımımız oyundan soğutulup tekrar ısınmasına izin dahi verilmeden kurbanlık koyun gibi sahaya çıkarılıp rakibin önüne sürülecek. bu durumdan fazlasıyla sıkıldım artık senelerdir, umarım basketbol şube sorumlularımız da sıkılmışlardır ve aynı sahnelerin bugün de tekrarlanması durumunda salonun geçen sezon bize yapıldığı gibi boşaltılmasını sağlayabilirler.

    son olarak zoran erceg'de şüphelenildiği gibi yırtık olmadığı fakat bu maçta çok zorda kaılnmazsa riske edilmeyeceği açıklandı umarım uzun rotasyonumuz faul problemine girmez. başarılar yenilmez armada!
App Store'dan indirin Google Play'den alın