resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4307
    kendisinin galatasaray formasıyla çıktığı ilk maç olan 15 şubat 2013 akhisar belediyespor galatasaray maçı'nda golü attığı kalenin arkasındaydım. maç hiç iyi gitmiyodu herkes "drogba girsin" diye içinden geçiriyodu. tribün biraz suskundu ve bu beni en çok rahatsız eden şeydir. bizim tarafta tek başıma bağırıyodum bazen millet bana bakıyodu hatta.* sonra bi baktık kenarda kara bişey belirdi. aman allahım drogba ısınıyordu. inanabiliyor musunuz didier drogba kırmızılı formayı giymiş kenarda ısınıyordu. bütün galatasaray taraftarı hareketlendi. nihayet oyuna girdi alkış kıyamet koptu millet coştu anında. zaten pek bekletmedi 5 dk sonra falan stoperlerin üstüne binip golü yazdı. birbirimize girdik tabi. kısa bi süre sonra 2. golü de yarattı ve bambaşka bi galatasaray oluşmaya başladı o andan itibaren.

    maça 32 yaşındaki kuzenimle gitmiştik. kendisi genelde büyük maçlarda galatasaraylı olan birisiydi. o maçı izledikten sonra baya baya fanatik oldu. bu etkiyi futbolla çok az ilgilenenlerin büyük çoğunluğuna yaptığına inanıyorum. bütün dünyaya galatasaray'ı izletmesine değinmiyorum bile.

    kendisi bir futbol efsanesidir. formamızla attığı ilk golü gördüğüm için çok şanslıyım. halısahalarda hep drogba olurum. gol atınca istavroz çıkarıp kollarımı açarak koşarım. keşke hiç yaşlanmasa da formamızı terletmeye devam etse.

    drogba legend
App Store'dan indirin Google Play'den alın