• 95
    atletico madrid'in gereğinden fazla büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum.

    şimdi adamlar iyi oynuyor evet. ama daha şampiyonlar liginde çok zorlu bir takımla eşleşmediler. bu sezon için geçerli tabii bu söylediklerim. şimdi bakıyorum gruplarından zenit'le beraber çıkmışlar. zenit en kötü sezonlarından birini geçirdi avrupada. tabii rusya liginde nasıllar pek bilemem. ama bu gruptan sadece 6 puanlar çıktılar, austria wien gibi zayıf bir takımın da bu grupta yer almasına rağmen. porto için de diyebileceğim şey, eski porto olmadıkları.

    atletico bu gruptan kolaylıkla çıktı. şampiyonlar liginde kolay maç olmamasına rağmen, diğer gruplarla kıyaslandığında nispeten kolaydı bu grup. bunun dışında ligde iyi gidiyorlar ama şampiyonluğu almak için çok daha fazla efor sarf etmeleri gerekir. barcelona veya real dışında bir şampiyonun şu an için çıkacağını düşünmüyorum.

    atletico komple bir takım, iyi takım evet. ama isim olarak asla bir chelsea veya manchester united değiller. çünkü büyük maçlarda psikolojik üstünlük önemlidir. atletico şu an kabuk değiştirmeye çalışan bir takım. yani sınıf atlamaya çalışıyorlar. ama bireysel yıldızları psg, city vs. seviyesinde değil.

    demek istediğim büyük maçlarda psikoloji, marka değeri ve isim önemlidir. atletico madrid her ne kadar iyi bir sezon geçirse dahi, benim karşılaşmak isteyebileceğim bir rakiptir. tabii bu bir görüştür.

    benim sıralamamsa şu şekilde.

    gelmesini istediklerim: manchester, atletico, dortmund

    istemediklerim: chelsea, psg

    yorumsuz: bayern, barcelona

    inşallah şanslı bir kura çekeriz. her ne kadar kolay bir takım olmasa da bu seviyede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın