• 88
    manchester united
    paris saint germain
    bayern münih
    chelsea
    dortmund
    atletico madrid
    barcelona

    takımlarının muhtemel rakiplerimiz olduğu kura çekimidir.

    manchester united : gelmesini en çok istediğim takımdır. bu sene çok zayıflar ve çalkantılı dönemler geçiriyorlar. david moyes daha takımını oturtamadı. ligde 10.sıradalar. bence biz bunları eleriz.

    paris saint germain : başa baş oynarız ama onlarda ibrahimovic gibi fantastik bir adam var gelmelerini pek istemem ama gelirlerse de dişimize uygun bir rakiptirler. eleriz.

    bayern münih ve barcelona : bu iki "ba" mümkünse gelmesin çünkü onlarla finalde görüşeceğiz

    chelsea : tek kaygım başlarında jose mourinho'nun olması. yoksa juventus'tan iyi bir takıma değiller ve daha tam olarak mourinho'nun kafasındaki plana göre oynayamıyorlar. çıkarsa chelsea karşısında çok çekişmeli maçlar izleriz gibime geliyor. drogba başkan eski takımına selam çakabilir.

    dortmund : geçen seneki kadar komplike ve düzenli oynamıyorlar . ancak ne olursa olsun geçen sezonun şampiyonlar ligi finalisti kendileri. almanyadaki maç için taraftar desteğini alırız aynı schalke maçında olduğu gibi ama gelmelerini pek istemem.

    atletico madrid : la ligada 40 puanla 2. sırada bulunuyorlar. puanları barcelona ile aynı. ne kadar zayıf gibi gözükseler de taş gibi takım yaptı simeone. bence manu atletico'dan daha iyi bir seçim gibi gözüküyor ancak yine de çıkarlarsa elemeyeceğimiz bir takım değil. atletico'yu da eleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın