• 298
    şampiyonlar ligi kurasında can-ı gönülden karşımıza çıkmasını istediğim takım.

    "kötü takım", "vasat takım" gibi bir noktaya getirip çarpılacak değilim, kabul etmek lazım ki bu yıl grup liderleri içerisinde schalke ayarında bir takım yok. arsenal pas ve oyun temposuyla elbette dünyada her takımı zorlayabilecek bir ekip. ancak galatasaray'ın oyun kuralları onların zayıf noktalarına denk geliyor diye düşünüyorum.

    takımımızın en zayıf karnı gerek bek yetersizliği, gerekse açık desteği eksikliği nedeniyle kanat kulvarları bana göre. örneğin real madrid içeri katedebilen ve şut kabiliyeti yüksek kanat-forvetleriyle 2 maçta 10 gol attı bize. arsenal'da saf kanat oyuncusu olarak sayabileceğimiz tek isim theo walcott ve bana göre kesinlikle çok etkili bir kanat oyuncusu değil. juve deplasmanındaki anlayışla sahaya çıkıp göbekten kolay delinmeyeceğimizi tahmin ediyorum.

    rakibin en zayıf noktası ön libero mevki. oraya sene başında flamini'yi yamadılar ama olmadı. arsenal o bölgede "kalan" takımlara karşı oyun üstünlüğü ve baskı kuramıyor. son oynanan everton maçında roberto martinez müthiş bir iş yaptı ve göbek oyuncularından ikisini-ross barkley ve leon osman- flamini'nin yakınlarına, yani öne yerleştirdi. arsenal beklerinden ve flamini'yi yalnız bırakamayan rosicky'den destek alamadı ve maç boyunca oyun üstünlüğü everton'da kaldı. bizde de o bölgede sağlam duracak bir sneijder ve selçuk, direksiyona drogba'yı oturtabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın